Iki-ihana Eini pitkästä aikaa LIVE-keikalla Herculeksessa!

Paikkoja myydään rajoitetusti. Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin ja Herculekseen, kun avaamme. Seuraa ilmoittelua.

Hercules avataan 15.7.2020!

Ovet klo 21:00
Keikka klo 23:00

Liput 19 €, sisältää narikan.

 

 

OSTA LAHJAKORTTI JA TUET HERCULESTA

 

HERCULEKSEN lahjakortteja on nyt saatavilla. Osta lahjakortti etukäteen ja autat meitä kriisin yli.

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ TAI KLIKKAA KUVAA

Lahjakortti on tilattu määrä saldoa valmiiksi ladattuna Diskorahalle.

Saat sillä myös reilun alennuksen baarissa listattuna olevista tuotteista (win/win)!

Lahjakortin saat kuitattua baarista nimellä, kun on lupa jälleen avata.

 

 


 

 

Järjestä musakeikka, yritystapahtuma, etäjuhlat tai vaikka tiedotustilaisuus meillä.

Hercules Live -online-esiintymislava on nyt myös teidän käytössänne! Toteutamme kaikenlaiset online-tilaisuudet ja striimaukset toiveidenne mukaisesti. Lähetys onnistuu maksumuurin takaa tai vaikka suoraan Youtube-kanavallesi tai Facebook-sivullesi.

Lähetä tarjouspyyntö osoitteeseen herccu@gmail.com


 


 

Suljettu sunnuntaista torstaihin

Suljettu sunnuntaista torstaihin

Mar 25, 2020
Posted by Super User
Categories: Music, Other
Hits: 57

Hercules on toistaiseksi avoinna vain perjantaisin ja lauantaisin klo 22 - 05. 

Kosketuspinnat desinfioidaan joka päivä. Sisään tultaessa käytäthän käsidesiä heti narikassa, niin ei matkalta tarttuneet pöpöt pääse tiloihin. Jos tunnet itsesi vähänkin sairaaksi, aivastelet tai yskit, niin jääthän kotiin. Muista käsien pesu, äläkä koskettele kasvojasi. 

Klo 22 - 23 Crazy Hour -hinnat:
Ilmainen narikka!
Karjala III (0,4l) 2,99 €
Happy Joe (0,33l) 3,99 €
Lonkero (0,33l) 3,99
Valko-, puna- tai kuohuviinipullo 14,99 €

Klo 23 - 24 Happy Hour -hinnat:
Karjala III (0,4l) 3,99 €
Happy Joe (0,33l) 4,99 €
Lonkero (0,33l) 4,99
Valko-, puna- tai kuohuviinipullo 18,99 €

Suomessa on virallisesti luokkaa 400 tartuntaa 19.3.2020. Todellisuus lienee 20 - 30 -kertainen arvioiden mukaan. Jos tartunnan saaneita on todellisuudessa luokkaa 10 000 ihmistä, niin se on alle kaksi promillea väestöstä. Odotamme maksimissaan 200 asiakasta illan mittaan. Ihan laskennallisesti on todennäköisempää, ettei kukaan asiakas kanna virusta, kuin jos sitä kantaisi yksi. Lisäksi alaikäiset ja jo baari-iän ohittaneet kun ottaa laskelmista pois, niin riski pienenee suhteessa lisää. Oireelliset henkilöt tuskin ovat niin tyhmiä, että lähtevät tartuttamaan muita, eikä sairaan näköisiä ihmisiä tietenkään oteta sisälle. Vanhusten kanssa tekemisissä olevat ihmiset varmasti ymmärtävät pysyä kotona.

Ravintolassa on puhtaat lasit, desinfioidut pinnat ja helppo pestä käsiään vessoissa. Käsidesiä on saatavilla reilusti tiskeillä ja narikassa. Pöytien pesuun illan aikana on sairaaloiden käyttämät pesuaineet. Meillä on selkeästi hygienisempaa, kuin esimerkiksi joukkoliikenteessä tai muissa julkisissa tiloissa, joissa kaikki roikkuvat samoissa kahvoissa. On hyvin todennäköistä, ettei tule yhtään viruksen kantajaa koko illan aikana. Jos itse myös toimii fiksusti, eikä lääpi joka välissä naamaansa ja pesee kätensä, niin asiasta olleen viranomaisten tiedottamisen perusteella sairastumisriski on todella vähäinen. Koronavirus on hengitystieinfektio, eikä tartu ihon läpi. Muistakaa pestä ja desinfioida käsiänne, niin ette vahingossakaan imaise keuhkoihinne viruksia.

Seuraamme tietenkin tilannetta. Heti kun valtiovalta näkee, että tilanne on huolestuttava, niin mekin toimimme. Kukin toimii harkintansa mukaan ja riskit pitää tunnistaa. Vielä ei ole nykytiedon mukaan syytä mihinkään paniikkiin. Ravintolat saavat vielä toimia normaalisti, mutta yleisötapahtumia ei saa olla. Idea on se, että esityksissä yleisö pakkaa lavan eteen yhdeksi sumpuksi ja yhden aivastaessa se altistaa useamman ihmisen. Jos tunnet itsesi vähänkin sairaaksi, aivastelet tai yskit, niin jääthän kotiin. Muista käsien pesu, äläkä koskettele kasvojasi!

Häppärit ovat samat kuin ovat olleet koko vuoden.