Janely 31.7.2020 klo 24:00

Janely 31.7.2020 klo 24:00

31.07.2020
Posted by Super User
Categories: Concerts
Hits: 431

Janely on suomalainen artisti, laulaja ja lauluntekijä, joka tehnyt uraa vuodesta 2008, ja onkin ehtinyt tehdä monenlaista.

Janely on tuttu mm. Suomen X Factor -kisasta vuodelta 2010 ja sen jälkeen hän on julkaissut lukuisia lauluja sekä suomeksi että englanniksi.

Janelyn ja amerikkalaisen tuottaja duo Mass Mercuryn ”Work Me Right” -kappale on saanut näkyvyyttä myös maailmalla, sillä se soi radioissa tällä hetkellä yli 50 maassa, ja on päässyt myös 8 eri listasijoitukselle kansainvälisesti.
Janely julkaisi hetki sitten myös uuden kappaleen ”First time” jonka tuotannon takana seisoo missinäkin tunnettu Suvi Pitkänen, eli Suvi B.

Janely tunnetaan myös näyttävistä showkokoonpanoista ja voimakkaista livetulkinnoista, ja uusi show-konsepti ”Millenium divas” pitää sisällään diivamaista lavakarismaa, taitavia ammattitanssijoita, räiskyvää energiaa ja ennen kaikkea kaikkien rakastamat hittibiisit viime vuosikymmeniltä.
Showssa kuullaan myös Janelyn omia kappaleita, mutta ennen kaikkea upeita versioita mm. Lady Gagan, Britneyn, Dua Lipan ja Pinkin kappaleista.

Tätä showta et halua missata! 

Work me right musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=hb1rJQ_yatg

Janelyn spotify: https://open.spotify.com/artist/0ZPFw915x2MD0pskTHU9rs?si=WTCJWVWPRaucFhTwlW6RGQ

First time: https://bangrecord.lnk.to/SUVI_B_Janely_First_Time

Voit myös seurata Janelyä somessa:

https://www.instagram.com/janelymusic
https://www.facebook.com/janelymusic
https://www.youtube.com/janelymusic

Ovet klo 22:00
Showtime klo 24:00
Liput 15 € (sisältää narikan)